vineri, 1 februarie 2008

Zgarcitilor

Cred ca cu totii avem unul sau mai multi prieteni zgarciti. Ei sunt foarte simpatici, ca sunt ai nostrii si nu ne derajeaza ca nu dau bani nici acolo si nici acolo cu toate ca aproape le sare capsa de la portofel. Partea mai nasoala e cand vine ziua ta, sau a vreunui prieten comun. Ei bine prietenii astia zgarciti sunt in mare parte si in categoria prietenilor care va fac cadouri „ amuzante“ , care cred ca daca va iau ceva iesit din comun o sa va simtit bine, o sa radeti si asta e tot ce conteaza. Desigur cadourile amuzante sunt din categoria celor ieftine, deci prietenii vostri zgarciti raman asa si la “ocazii speciale”. Nu recunoasteti inca persoanele despre care va vorbesc? Hai ma…sunt aia care la 14 ani va cumpara o cutie de preservative, la 15 ani va cumpara un bax de inghetata, la 16 ani daca esti tip primesti o papusa gonflabila and so on. Desigur majoritatea cadourilor “amuzante” au pe ambalaj inscriptii gen “ durex” , “ love plus” , “ ooops” , “ fute-ma tare” etc. deci prietenii vostrii nu numai ca sunt zgarciti dar sunt si obsedati sexual.

Si totusi…ce ar fi o petrecere fara ei? Cum ar fi ca de ziua ta sa primesti numai cadouri de la zara, nike si alte chestii serioase si multe parfumuri? Asa ca acum puneti mana pe telefon si sunati-va prietenii aia zgariciti si spuneti-le cat de mult ii iubiti. Cine stie…poate va invita la o bere ( pe care chiar sa o plateasca ei).

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nah... n-o platesc ei. Categoric. Cu putin noroc, isi platesc berea lor si nu trebuie sa faci tu cinste. Oh well, what the hell (hey, rimeaza... trist.), sunt ai nostri, si n-ar avea niciun haz iesirile in oras fara ei. Si baxul ala de inghetata suna foarte bine... eu cand am facut 15 ani nu mi-a facut nimeni cadou inghetata. :(